Mill Hill Pub & Restaurant

Hospitality Architectural Design Services

Tye Architects were involved in the two phases of restoring the local drinking and dining venue at the Adam and Eve Pub in Mill Hill, London. The site is located along the Ridgeway Lane and lies within the Mill Hill Conservation area.

The first phase involved a complete refurbishment and internal modification of the existing property.

The second phase involved the design of a rear extension to the existing pub in order to create more space to facilitate additional dining and drinking facility and to create a direct link with the garden space.

The rear extension provides additional seating space which opens up to the rear garden.

The clients are keen to improve the existing pub and provide a good ambience in the pub for the local residence, yet respecting the character of the conservation area.

1389M_PI002
1389M_PI003
1389M_PI007
1389M_PI009
1389M_PI010
1389M_PI015
1389M_PI018
1389M_PI023
1389M_PI026
1389M_PI030
1389M_PI023

Related Projects: